Post by erpharletxklasgan on Feb 18, 2022 11:07:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game 2022 version ▞▞▞
yaxşı
Cinayət patrul ep
Mən bunu sevirəm
Oyunu bəyənirəm, lakin yeni səviyyələri əldə etmək üçün vaxt lazımdır
Bu oyun həqiqətən gözəldir mən onu çox bəyənirəm
Bu oyunu sevirəm, lakin bəzəyəcəyiniz başqa otaq yoxdur. İnşallah tezliklə olacaqlar. Çox əyləncəli!!!!! Əla işdir!!!!!
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game 캐주얼 게임 szzb
Bu oyun əyləncəli və asılılıq yaradır! Mən bunu sevirəm!
Bu oyun o qədər gözəldir ki, siz də bu günü yükləyə bilərsiniz, bu oyunda vaxt itirə bilərsiniz, o qədər gözəl oyun bu oyunu endirin
Ən Yaxşı Oyunlar
sevdim..
mənim xoşuma gəlir
Məncə bu oyunlar möhtəşəmdir 😍😘🤩
Power up olmadan çox tez axmaq çətin olur. Gözəl qrafika 👌, sadəcə olaraq yavaş-yavaş irəliləmək üçün ətrafda asmaq istəmirəm Redaktə edin. Mövcud bütün səviyyələrdə oynadı və bütün otaqları bitirdi. Yaxşı kiçik oyun 🤗
Candy Puzzlejoy: ohne internet Gelegenheitsspiele kekp
Bu oyundan həzz alır. Eynilə konfet ezmesi kimi. Yalnız aşağı düşmə, heç bir sikkə istəməməyinizdir. Bilmirəm bu nasazlıqdır yoxsa nə?
Mənim yeni oyuna gedirəm. Hər halda təmir oyunlarından həzz alın. Dekorasiyalar kimi. Kaş ki, bəzəklər bir az daha ucuz olsaydı, ancaq başa düşməlisiniz ki, oyunda qalmaq üçün bizim ödənişlərimiz var. Səviyyələr davamlıdır. Hamısı dedilər, çox yaxşı oyun.
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game Pro příležitostné hráče huzu
Mən 37-ci səviyyəyə çatmışam. Xallarda hələ də sıfır var. Silinməyə gedir. Çox təəssüf edirəm ki, həqiqətən yaxşı oyundur
Bu oyun ən yaxşısıdır, çünki keyfiyyətli və çox gözəl bəzəklərə malikdir. Mən uyğun oyunlar oynayırdım, amma bu, hamısından ən yaxşısıdır. Mən də xahiş edirəm, daha çox otaq əlavə edin. Çox sağ ol
StrikeFortressBox Акционе wac
Oyunun yenilənməsi ilə bağlı bir neçə e-poçt göndərdik. Cavab yoxdur. Evdə kimsə varmı? Oyun əyləncəlidir, amma daha gedə bilmirəm. Yeniləmə lazımdır
Bütün səviyyələrin oynamağa davam etmək üçün internetə qayıtmasını xoşlamıram və məndə bunların hamısı yoxdur
Yükləmək çox yavaşdır, lakin çox yaxşı yaxşı oyundur
Bu o qədər asandır ki, mən heç vaxt bir səviyyəyə qayıtmalı olmadım, ona görə də çətin oyun axtarırsınızsa, bu sizin üçün deyil.
Niyə cəmi iki otaq var. Amma bu, çox fantastik oyundur. Bu oyunu sevirəm, zəhmət olmasa 10 15 otaq düzəldin
Yaxşı əyləncə
Boo
Bu oyunu sevirəm. Ancaq onlayn olduğu kimi oflayn da oynamaq və pul qazanmaq yaxşı olardı
heyrətamiz
Siz onu təkrar-təkrar oynamaq istəyirsiniz... Möhtəşəm oyun
Çox həyəcanlı. Oynamaq üçün səbirsizlənirəm
Mən bu oyunu indiyə qədər sevirəm, bir ay oynadıqdan sonra yenilənəcək
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game 캐주얼 게임 drta
bəli tövsiyə olunur, oynamaq həqiqətən əladır, xoşdur və mən darıxmıram
Mükafatlarla nə baş verdiyini bilmirəm.
İndiyə qədər mən bu oyunu sevirəm, çətin deyil, hər 30 saniyədən bir əlavə edilmir və siz əslində bu tapmacanı oynamadan bəzəyəcəksiniz və ya qapını açmaq üçün bu oyunlar ən pisdir,
Mən sadəcə yanımda bir fincan qəhvə içməyi və uşaqlarımla bu oyunu oynamağı sevirəm. BUNU SEVİRƏM ...
Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm və mən təkcə bunu demirəm, onlar ədalətli və səxavətli otaqlar və seçimlər sadəcə gözəldir, ona görə də bunu sınayın oyunçular, əminəm ki, siz də mənim kimi onu sevəcəksiniz
سلام جKlipləri silmək üçün sürüşdürün
Bu, üç titulun daha yaxşı uyğunlaşmasından biridir