Post by erpharletxklasgan on Feb 18, 2022 11:16:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi glitch marķieri ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Patiešām jautri, bet dažās daļās buggy, spēle sastinga pēc pirmās reizes, kad es iegāju vairāku spēlētāju režīmā, tā sastinga arī pēc uzvaras pirmajā morty games pasākumā, abas reizes, spēle šķita, ka tā darbojas (fons joprojām kustās un citas lietas), bet es varēju Nedari neko, neviena poga neparādījās (jā, es gaidīju apmēram 10 minūtes katru
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulacije wuu
Forša
Tikko iedziļinājos tajā un nonācu līdz daļai, kurā tas vēlējās, lai es izmēģinātu vairāku spēlētāju spēli. Spēle brīdināja, ka man ir jāatjaunina, lai piekļūtu vairāku spēlētāju režīmam, un tādā gadījumā es to izdarīju. Tagad es nevaru tikt garām ielādes ekrānam. Ņemiet vērā arī to, ka es tikko pierakstījos pakalpojumā Google Play pirmo reizi kopš šīs spēles lejupielādes pirms nedēļas. Nekad nebija problēmu, līdz es pierakstījos. Izņemot ielādes kļūdu, es tai piešķirtu 5 zvaigznes par kopējo spēles uzbūvi. Lūdzu, izlabojiet
Man patīk spēle, un klientu apkalpošana ir fantastiska. Es biju zaudējis saglabāšanu, kad atjaunināju uz jaunu tālruni, mēs ļoti ātri reaģējām pat tad, ja es negaidīju nevienu atbildi. lai gan es nevarēšu atgūt savu veco ietaupījumu, viņi var atmaksāt visus pirkumus, ko spēlējat, ja tas tiek pazaudēts, un viņi ļoti palīdzēja. Nākamajā algas dienā es iegādāšos dažas lietas spēlē, un es parasti nepērku lietas spēlēs
Es jau pāris reizes pārinstalēju šo spēli, jo man tā patīk kopš tās izlaišanas. Vienīgais iemesls, kāpēc esmu vīlies un to atinstalēju, ir kļūda, kas atstāj jūs ielādes ekrānā, un, kad es izdarīju to, ko jūs man teicāt e-pastā par atkārtotu instalēšanu, mani dati tiek zaudēti. Tas atrodas mākoņa saglabāšanas failā, taču tas netiek ielādēts un sākas no jauna. Es vienkārši izklaidējos šīs pāris dienas, atrodoties karantīnā, spēlējot šo. Tagad tas atkal ir vīlies.
Laba spēle var teikt tie paši pokemoni (nevis GO) ar laiku var apnikt bet velaak atkal gribaas speeleet Vispaar iesaku noskatiities serialu Karoče laba spēle
Man šī spēle šķiet ļoti patīkama un jautra. Pat slīpēšana nejūtas tik slikta. Tomēr man ir viena problēma, proti, bootcamp apmācību laiki. Tie ir ārkārtīgi ilgi, lai ne tik daudz xp. Protams, ir nepieciešams tikai viens kupons, lai pabeigtu jebkuru apmācību, taču tas patiešām palielinās. Īpaši augstākajos līmeņos. Pašreizējā laika vietā es domāju apmēram 6 stundas pirmajai, 12 otrajai un pilnai dienai vai divas trešajai. Tā ir VIENĪGĀ problēma, kas man ir
Patīk līdz šim. Bet man ir neliela problēma ar katru otro reizi, kad es startēju lietotni, tā izvelk 3 dažādus failus, un tā man liek izvēlēties vienu (acīmredzot es izvēlos jaunāko). Man šķiet, ka jums vajadzētu izveidot tā, lai tā vienkārši ielādētu jūs tur, kur jūs bija izejot.
Man likās, ka spēle bija tik labi nospēlēta, līdz es pacēlu savu mortys līdz 40. līmenim viena spēlētāja spēlē, tad izdomāju, ka pamēģināšu vairāku spēlētāju spēli, un man bija jāsāk no jauna. Bija teikts, ka jūs varat pāriet no viena spēlētāja uz multi. Nav taisnība. Spēles paziņojums būtu ideāls. Tā ir spēle, ko veido cilvēki, kuri, šķiet, nespēlē spēles.
Šausmīgi. Šī spēle varētu būt jautra, bet es to spēlēju dažas stundas (pat ne dienu), un spēle netiek atvērta, tā iestrēga ielādes ekrānā. Laika izniekošana, ja zini, ka vairs nevarēsi spēlēt
Avarē katru reizi, kad to atveru, atinstalēta. Izmantojiet, lai izklaidētos, bet nevar pat tikt garām ielādes ekrānam.
Tāpat kā visi citi ir teikuši, tā ir jautra spēle, taču tā galu galā neizdodas, neatkarīgi no tā, vai tas ir tāpēc, ka ielādējāties pasaulē, kurā bijāt pēdējais, tā nevar atcerēties jūsu progresu, es neesmu pārliecināts. Bet man tas bija jāatinstalē un jāinstalē no jauna, lai uzzinātu, ka manas mortys ir pazudušas. Diezgan klibs. Žēl, ka tas nesaglabā jūsu progresu tāpat kā citas lietotņu spēles.
Rick and Morty: Pocket Mortys จำลองสถานการณ์ kvg
Man patīk spēle un mans Mortis! Spēle ir vienkārša, bet laba, grafika ir jauka un lieliska mobilajām spēlēm, un Mortys sadaļa ir diezgan forša. Manas vienīgās problēmas ir problēmas, kas saistītas ar spēles iestrēgšanu ielādes ekrānā, kad piesakāties, un vai neveidojas savienojums ar Google Play, lai varētu spēlēt manus saglabātos failus.
Bija jautri, līdz tā pēkšņi pārstāja ielādēties spēlē. Vienkārši iestrēgst Morty ielādes ekrānā. Šķiet, ka tā ir izplatīta problēma, tāpēc es īsti nesaprotu, kāpēc viņi to vēl nav novērsuši.
Laba pokemon tipa telefona spēle, taču tagad tajā ir ļoti maksāts, lai uzvarētu, un ar reklāmām palaišanai, mans lūzuma punkts atinstalēšanai bija push paziņojuma reklāma par filmas izlaišanu, maigi izsakoties smieklīga. Spēle nomira lēnām un tad viss uzreiz pēc manām domām
Lieliska spēle, bet trūkst iedziļināšanās. Izbaudiet šīs spēles spēlēšanu, taču tā varētu būt daudz labāka ar vairāk audio/sfx. Cīņā Riks un Mortijs atkārtos to pašu vienu rindiņu (ar vienu vai 2 variācijām). Pielāgojot ādu no Rick uz (teiksim Summer), audio pilnībā trūkst un nav dialoga. Mirstīgajās spēlēs būtu lieliski dzirdēt kakājamo kungu kliedzam oooooh wheeh, tā bija kaut kāda cīņa. Viesabonējot apkārt, būtu lieliski dzirdēt gaisotni, lai iegūtu lielāku iegremdēšanu.
Tāpēc man radās problēma, kad es to instalēju vēlreiz, un es izvēlējos izvēlēties saglabāšanas failu ar 144 mortys un vienu ar 147 mortiem, tāpēc es izvēlos to ar visvairāk morty pēc tam tas mani pat neielādēja spēlē. tas man lika vēlreiz atlasīt saglabāšanas failu, bet šoreiz tas, kuru es izvēlējos, ir pazudis, un tas, kurā ir 144 mortys, arī vairs nav, kad es to atkal atveru, es pazaudēju visu savu progresu labot spēli pieaugušajiem es pazaudēju visu
Ak, es piešķiru jums 5 zvaigznes Jaunajam gadam un šai spēlei laimīgu jauno gadu 2022. gadā
Tik jautra, forša spēle! Tam ir tik satriecoša noskaņa ar lieliskiem papildinājumiem un īpašiem šova varoņiem. Vadības ierīces ir viegli lietojamas, grafika ir vienkārši lieliska, es dzīvoju šo spēli, un es to spēlēšu tik ilgi, cik vien iespējams! Apbrīnojama spēle!
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulacijske igre bxg
Kopumā tā ir laba spēle, taču to ir gandrīz neiespējami pārspēt, kaut kādā veidā netērējot naudu. Tāpat kā pēc 3 kaujām tā ir ārprātīga pāreja.
Lejupielādēja šo spēli pēc tam, kad kādu laiku to nespēlēja. Kādu laiku man ar to bija jautri, tagad, atskaņojot to vēlreiz, sajūta ir pavisam citāda. Spēle šķiet tik daudz smalkāka, un mikrotransakcijas ir daudz nopietnākas un redzamas jūsu priekšā. Ir arī sajūta, ka neatkarīgi no tā, cik daudz jūs samaļāt, NPC ir tikai nedaudz labāki, kas palielinās, kad viss veikalā maksā tik daudz un jūs tiekat piekauts, mēģinot pēc iespējas vairāk saglabāt zāles, izmantojot visu savu naudu. nekāda ieguvuma.
Es kādu laiku spēlēju šo spēli, samainīju tālruņus, un tagad es nevaru pieteikties, lai atgūtu savu saglabāšanu. Žēl gan. Tā bija diezgan jautra spēle. *Rediģēt* klientu atbalsts varēja man palīdzēt atgūt saglabātos failus. Esmu atjauninājis savu vērtējumu, lai to atspoguļotu.
Agrāk darbojās, bet vairs nedarbojas, tas vienkārši iestrēgst ielādes ekrānā un neļauj nekam citam notikt, es izmēģināju visu, lai to salabotu, un tas nenotika pats, es pat atinstalēju un pārinstalēju lietotni, restartēju tālruni, un viss, bet nekas nedarbojās. Es pat mēģināju to atkārtoti lejupielādēt citā tālrunī bez rezultātiem.
Agrāk kopā ar draugiem varējāt lūgt un ziedot mortus. Tagad spēle ir bezjēdzīga un stulba.
Spēle kopumā nav slikta, bet tu viegli iestrēgsi, ja vien nemaksā naudu vai neskaties desmitiem video, cīņas ir pārāk vienkāršas, lietas ir pārāk dārgas, sāknēšanas nometne dod pārāk zemu pieredzi un visbeidzot, daudzspēlētāju trūkst objektīvu un daudzveidību. Viss, ko varat darīt, ir cīnīties ar citiem spēlētājiem vai mežonīgo Mortiju. Es ceru, ka tā tiks uztverta kā konstruktīva atgriezeniskā saite. Man ļoti patīk spēle.
Ātri kļūst garlaicīgi. Ļoti atkārtota un neizaicinoša spēle, spēles skaņas un ļoti maz spēles režīmu padara to kopumā garlaicīgu jau pēc dažām spēlēm. Tas ir ļoti F2P draudzīgs, tas ir plus. Diemžēl tajā nav nekā no animācijas seriāla asprātības un šarma.
Pārsteidzoša spēle. Man patīk izrāde, un šī spēle parāda varoņus to patiesajā gaismā, un to ir patīkami spēlēt. Lielākā daļa slāņu izskatās lieliski, un daudzslāņu opcija ir milzīga papildus. Kvalitāte ir lieliska, un katrs līmenis liek jums justies spēcīgam. Pirms pēdējā atjauninājuma tas bija pārāk vienkārši, tagad tas ir jautrāk un izaicinošāk pat pēc tam, kad esat uzvarējis riču apli, varat spēlēt jautrākas cīņas! Es tiešām to iesaku.
Tai vajadzētu būt 1 zvaigznītei, es ieguvu tikai divas, jo man patika spēle. Tas ir tik zems, jo es to nevaru spēlēt bez bezgalīgas ielādes ekrāna, kad es atsāknēju spēli. Esmu to divreiz atinstalējis un atkārtoti lejupielādējis un katru reizi, kad tas notiek.
Šī spēle ir diezgan aizraujoša
Kā ir norādījuši daudzi citi cilvēki, kas spēlēja šo spēli, mans saglabātais no 2019. gada beigām netiks ielādēts. Katru reizi, kad instalēju šo lietotni, es turpinu atgriezties pie sākuma. Tas mani ļoti traucē, jo man bija labas lietas, es tiku tālu kampaņā un gandrīz nevarēju spēlēt vairāku spēlētāju spēli, jo mana saglabāšana bija bojāta. Ja es varētu atgūt savu saglabāšanas failu ar visām manām lietām, šis vērtējums būtu augstāks.
Laba pokemon stila spēle, daži mortys dizaini gan nedaudz traucē 😂. Mana vienīgā problēma ir tā, ka uzbrukumiem ir 95% trāpījumu līmenis, bet tas tiešām izlaiž pārāk daudz garām, tas ir ļoti kaitinoši, dažreiz tas izlaiž vairāk nekā 50%, ja mana precizitāte nav pazemināta vai kaut kas cits.
Super lēta spēļu mehānika. Esiet gatavs pastāvīgi palaist garām, ĪPAŠI sajūga situācijās, PAT ja esat daudz augstāk par mērķi. A.I. nekad nebeidzas AP. Mani pretinieks iesita 7 reizes pēc kārtas ar Rejuvenate, kamēr es varu to izmantot tikai 5 reizes. A.I. var arī iegūt 6 trāpījumus no Scratch and Sniff spējas konsekventi, kad lielākā daļa, ko es jebkad varu iegūt, ir 3. Paredzēts, lai jūs zaudētu. Notiek atinstalēšana.
tā tiešām ir laba spēle.. Man tā ir divas dienas līdz šim, un es kļūstu mazliet īgns par to, ka katru reizi, kad jūs saskaraties ar ienaidnieku, jums OBLIGĀTI jācīnās ar viņiem, un jūsu Morty's veselība var būt ļoti vāja. Ar viņiem kampaņā neko nevar darīt. Es domāju, ka tas, kas jums jādara nākamajam atjauninājumam, ir pievienot iespēju vai nu cīnīties ar savu praktisko ienaidnieku, ar kuru saskaraties kampaņā, vai arī nē, tas patiešām kļūst kaitinoši. ieteikt spēli.
Es nopirku spēli, un es nevarēju spēlēt spēli, tāpēc es to izdzēsu, un pēc atkārtotas instalēšanas visi mani saglabātie dati pazuda. Mani pirkumi lietotnē, kur to nav. Atjaunošanas iegādes iespējas nebija. Es neiesaku šo spēli. Tā ir laika un naudas izšķiešana.
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulation ayib
Lieliska spēle. Bet, kā es varu lasīt citās atsauksmēs, ielādes problēma ir skārusi arī mani. Tieši tajā dienā, kad es iepērkos veikalā, spēle avarē un neļauj man iziet cauri ielādes ekrānam. Lūdzu, novērsiet šo problēmu.
Agrāk es daudz spēlēju šo spēli, un tā bija ļoti jautra, taču pārgāju uz citu ierīci un tagad nekas nedarbojas. Es pat nevaru to instalēt, jo tas nepārtraukti saka "Radās kļūda, lūdzu, vēlāk mēģiniet vēlreiz". Es piešķiru tai 2 zvaigznes, jo esmu spēlējis šo spēli iepriekš, un tā ir jautra. Ja man nav bijusi iepriekšēja pieredze, tā būtu 1 zvaigzne. Izlabojiet visu, kas tas ir.
Man ļoti patīk šī spēle, bet tā ir ļoti viegla, es labprāt tai piešķirtu 5 zvaigznītes, ja tiktu veiktas dažas izmaiņas, lai padarītu to vadāmāku
Ir vairākas Android ierīces, kurās pocket mortys netiks instalētas. Šķiet, ka tā ir problēma ar pocket mortys, nevis Android ierīcēm. Man patika spēlēt spēli, kuru es to spēlēju gadiem ilgi. Tagad man ir jauns tālrunis un planšetdators. Bet kabatas morti neuzstādīs. Daudziem cilvēkiem ir tāda pati problēma, un nekas netiek darīts, lai to labotu.
Ļoti forša spēle vienkārša un multiplayer arī
Labākā spēle, ko esmu spēlējusi un jebkad spēlēšu, tā ir tik laba, ka bez piedevām, tāpēc var spēlēt jebkur, izņemot ūdeni, jo jums ir ūdensnecaurlaidīgs tālrunis, kuru nevar spēlēt zem ūdens, taču ir ļoti laba grafika un nekas vairāk, ko varētu vēlēties.
Šī spēle man bija nepārtraukta apmēram trīs mēnešus. Tad kādu dienu, pagājušajā nedēļā, es to atvēru, un viss mans progress (30 nozīmītes, 35. līmenis, pārspēti 4 padomes locekļi) pazuda. Visi. Aizgājis. Bija jautri, līdz tam... 21.11.06. atjauninājums: padevos un pēc apmēram gada instalēju spēli vēlreiz. Biju pēc jauna tālruņa, un lietotne jau bija ielādēta. Man bija 4 padomes locekļi, 25 nozīmītes un 7000 plus schmeecles... viss atkal pagājis. Tas man lūdza izvēlēties kontu, un tas tika saglabāts no 24.10.21. ar tikai 6 nozīmītēm.
Lieliskā Rika un Mortija Pokeporta. Vienīgais iemesls, kāpēc es nevēlos piešķirt četras zvaigznes, ir tas, ka ir patiešām grūti (gandrīz neiespējami) pārspēt otro priekšnieku Riku, nemaksājot par Blipz kuponiem (ar reālu naudu), lai iegūtu papildu Morty spēku. Ja tas ir vienīgais veids, kā jūs varat nopelnīt naudu, lai tā būtu. Bet, lūdzu, pievienojiet uzbrukuma animācijām vismaz daudzpusību. Nevienam nepatīk redzēt vienu un to pašu vieglu svīšanu katram uzbrukumam. Izņemot to, es ļoti iesaku 😊
Bija lieliski, līdz kļūmes padarīja to nelietojamu. Es ilgu laiku nodarbojos ar šo spēli, līdz mana konta dati tika "sabojāti" un man pazuda. Es nelabprāt pārveidoju savu kontu, lai atrastu, ka spēle pastāvīgi avarē. Nezinu, kas notika ar šo spēli, bet cerams, ka nākotnē tas tiks labots.
Es pat nespēlēju kampaņu, jo man bija jāsāk no jauna 3 reizes, bet es sāku spēlēt vairāku spēlētāju spēli, un man jāsaka, ka sākumā tas bija jautri, bet pēc tam ap 12. līmeni sāka palēnināties un kļuva garlaicīgi, notikumi izskatījās aizraujoši, bet tas apgalvo, ka pasākums turpinās 5 dienas, bet katrs notikums notiek *notikums parādās* *pagaidiet 2 dienas, lai kaut kas notiktu* *kaut kas notiek* *priekšnieks tiek uzvarēts 5 minūtēs ar cilvēkiem, kas neesat jūs* *divas dienas pēc ir "iztīrīt"* itstrash
मेरा बातूनी टॉम 2 कैज़ुअल गेम tbz
Tas bija jautri, līdz es pārgāju uz citu tālruni. Es spēlēju pavadījis dažas stundas, pat vairāk nekā dažas, un man bija datu dublējums un saglabāšana manā Google Play spēļu mākonī. Tagad, kad izmantoju citu tālruni, es vairs nevaru spēlēt. Esmu to izmēģinājis divos dažādos tālruņos, izņemot to, ar kuru pirmo reizi spēlēju, un viss, kas notiek, ir tas, ka man tiek dotas divas iepriekšējās saglabāšanas opcijas, un nav nozīmes, uz kuras saglabāšanas es noklikšķināšu, tas pāriet uz ielādes ekrānu un pēc tam. atpakaļ uz ekrānu, kurā tiek rādītas saglabātās spēles
Kādu iemeslu dēļ tas neļauj man spēlēt šo spēli, es nevarēju pārvarēt 2. padomi, katru reizi, kad es iesaistos vairāku spēlētāju spēlē, tas mani izstumj no spēles, lūdzu, labojiet savu spēli, un tas pat neļaus man mainīt savu Mortys. lūdzu, labojiet spēli no šiem atjauninājumiem
Spēle ir lieliska, un es būtu tai piešķīrusi 5 zvaigznes! Bet šajā spēlē ir liela problēma. Gandrīz katru reizi, kad es dodos spēlēt šo spēli, tās ielāde ilgst mūžīgi! Daudzas reizes, kad paiet 15 minūtes vai vairāk, un joprojām nav progresa. Es vienkārši atmetu mēģinājumus! Žēl, ka šīs problēmas dēļ, iespējams, drīzumā izdzēsīšu šo spēli. Bet šī problēma ir pārāk liela, un es tikko esmu pabeidzis to risināt! Ja viņi vispār var palīdzēt, lūdzu, sazinieties un dariet man to zināmu! Ty
Nepārprotiet mani — spēle ir tik jautra un aizraujoša; tomēr tik pilns ar kļūdām. Dažkārt ielādes ekrānā tas iesaldēs — ko jūs laiku pa laikam varat labot, atinstalējot/pārinstalējot — vai kampaņas režīma vidū radīsies kļūda, un jūs iestrēgsit cīņā, no kuras nevarat izkļūt... ļaujot jums atinstalēt. lietotni un pilnībā pamest spēli. Ja viņi varētu šīs lietas salabot, tas būtu tuvu ideālam.