Post by erpharletxklasgan on Feb 18, 2022 11:22:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje glitch klejnoty ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
Znakomity. Bardzo wciągająca. Warto kupić pełną grę.
j Po prostu cieszę się, ale za dużo reklam, prawie na każdym końcu poziomu
Nigdy wcześniej nie próbowałem tej gry... I wysłali mnie, żebym ją oceniła😑 Co do KURWA...
Przedmioty muszą być inne niż w sklepie z burgerami 1, więc proszę tworzyć nowe przedmioty, a także proszę o lodziarnię lub ogólną aplikację do gier
To najlepsza gra w historii, ale czasami ludzie też zamawiają❤️
kocham to
Jak możesz możesz wykonaćta talerz z czymś to nie zrobić nic zrobić gunwo war gra i tyle
super gra
Eh
Sklep z burgerami 2 jest bardzo, bardzo, bardzo zabawny i niesamowity?
Nie instaluj tej gry i oceń ją ...... po ocenie pokazują, że dodajesz wideo na siłę, ponieważ nie ma opcji cięcia ..... podczas gry zje twoje 30 sekund, co pozostawi cię bez zainteresowania😏
pierwszy jest lepszy
Ta gra jest zabawna, bardzo wymagająca, wciągająca i łatwa do grania !!!
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Boshqalar ykm
Tak samo dobre jak pierwsze, z dodatkowym bonusem różnych menu na śniadanie, lunch i kolację. Jest to również trudniejsze, więc dodatkowy bonus. Gorąco polecam dla tych, którym podobała się pierwsza gra.
Burger shop 2 jeszcze lepszy niż pierwszy, a pierwszy to klasyk! Bardziej złożone, im wyżej idziesz z różnymi potrawami i urządzeniami, których używasz do gotowania. Chociaż są reklamy, możesz po prostu zapłacić 1,99, aby je usunąć, ale nie przeszkadzają mi. Świetna gra na zabicie czasu, trzyma cię na palcach !!
Burger Shop 2 Casual zvvz
To niesamowite! Kocham tą grę
Nie można otworzyć
w najlepszym razie jest ok. reklamy jednak, po prostu śmieszne
Sieć sklepów z burgerami ma świetne historie. Myślę, że jest za krótki!
Nie tak świetny jak pierwsza seria. Grafika jest słaba, a gra nudna.
Tak zła gra i grafika tak zła, przepraszam 🙏🏻
świetna gra! może to być trochę frustrujące, ale nie niemożliwe. Mam nowy telefon, więc pokonaj pierwszą i drugą grę w ciągu zaledwie kilku tygodni. muszą zrobić trzecią...
Konsument czasu i trochę trudne, nkkalito. Mam zbyt krótki czas oczekiwania na kolejne zamówienia, aby tego nie zrealizować. Ale jestem podekscytowany, że zagram w ten @d 1stX.
Ogólnie aplikacja jest dobra, ale byłbym zadowolony, gdyby coś się zmieniło... Przede wszystkim tryb relaksacyjny powinien być ciągły, jeśli wybrałem jakąś konkretną opcję, np. śniadanie lub obiad! Po drugie, prosząc o usunięcie reklam po każdej szansie =_=!
Nie jestem jeszcze pewien, co sądzić o tej grze, całkiem nieźle, żeby zabić czas
Wciagajaca gra zrecznosciowa. Nie nudzi sie z czasem, kazdy poziom to inne dodatki i zestawienia. Od dluzszego czasu czeka na kolejne wydanie.
uwielbiam
Myślę, że to było po prostu dobre
Kiedyś uwielbiał tę grę, nigdy wcześniej nie prosił o pieniądze, ale teraz prosi, aby nie grać w więcej niż 2 lub 3 restauracje.
O mój Boże, kocham tę grę tak bardzo umm, nie mam słów do powiedzenia na temat tej aplikacji, którzy czytają moją ocenę, również pobierasz tę grę, to świetna zabawa
Burger Shop 2 Priložnostne gmpe
Burger Shop 2 Fritidsspill kfi
Dałem tylko jedną gwiazdkę w tym samym czasie, że nigdy na nią nie zasługujesz, ponieważ jest to zła... gra, w którą grałem przez całe życie, jest zła.
Burger Shop 2 Εύκολα fck